KOTORART AKADEMIJA

15. jul - 14. avgust 2024.

Programi za mlade, neformalno obrazovanje i sticanje i razmjena znanja i iskustava i ove godine predstavljaju važan fokus Međunarodnog festivala KotorArt. 

Poseban vid usavršavanja predstavlja KotorArt akademija, koja nastavlja tradiciju održavanja majstorskih muzičkih radionica započetu prije više od dvije decenije, od samog početka Festivala. Nadareni mladi umjetnici sa svih strana svijeta okupiće se u Kotoru, kako bi dodatno usavršili svoje muzičke i umjetničke vještine pod mentorstvom međunarodno priznatih profesora i višestruko nagrađivanih umjetnika. Više informacija o muzičkim majstorskim radionicama možete pronaći OVDJE

Novina ovogodišnjeg izdanja Festivala, predstavlja program KotorArt akademija za muzičke i teatarske profesionalce. Program je namijenjen producentima i menadžerima u kulturi, a njegov cilj je da kroz sedmodnevni program, sačinjen od stručnih predavanja, mentorskih sesija i radionica, polaznicima pruži sveobuhvatan pregled različitih aktivnosti u domenu izvođačkih umjetnosti, sa fokusom na muziku i teatar. Svrha programa je da mladim profesionalcima aktivnim u domenima muzike i pozorišta obezbjedi prilagođenu podršku, kao i da doprinese unapređenju njihovih kapaciteta, razmjeni znanja i iskustava i umrežavanju. Više informacija o KotorArt akademiji za muzičke i teatarske profesionalce i otvorenom pozivu za učešće možete pronaći OVDJE. 

 

Rok za prijavu: 26.05.2024. 
Za više informacija pošaljite upit na: program@kotor.art