Jača saradnja KotorArt Don Brankovih dana muzike i Porto Montenegra

KotorArt Don Brankovi dani muzike prepoznati su kao brend koji njeguje dugogodišnje partnerstvo sa sponzorima, sa kojima zajednički osmišljava umjetničke projekte i bogati kulturnu ponudu tokom ljeta. Od ove godine, pojačava se saradnja Festivala sa Porto Montenegrom.

Premil Petrović 1.jpg

 

KotorArt Don Brankovi dani muzike najprepoznatljiviji su kulturni brend Crne Gore, a naši partneri, među kojima su neki od najvećih investitora u Crnoj Gori, prepoznaju značaj saradnje i vjeruju u naše projekte, i svake godinu učestvuju u zajedničkom stvaranju boljih sadržaja za našu publiku. Veliko nam je zadovoljstvo što se grupi našim najvećih sponzora priključio i Porto Montenegro, koji predstavlja više od najluksuznije marine za jahte u regionu, pružajući čitav niz sadržaja i usluga za njegove stanovnike i posjetitelje. Organizovaćemo nekoliko događaja u parterstvu sa timom iz Porta i sigurni smo da će publika uživati u kvalitetnoj muzici, uz fenomenalan ambijent i vrhunsku produkciju – saopštili su iz PR službe Festivala.

Lena Kovačević 1.jpg

Lena Kovačević i Big Bend RTS-a, Orkestar bez granica i Luke umjetnosti u Porto Montenegru 

U okviru ovogodišnjih KotorArt Don Brankovih dana muzike, Porto Montenegro će ugostiti nekoliko važnih programa. Koncert Lene Kovačević, popularne džez pjevačice i Big Benda Radio-televizije Srbije očekuje nas već 5. jula u spektakularnom istorijskom nautičko-industrijskom zdanju Synchro, kao prvi od dva najavna koncerta Festivala sa nazivom Predtakt. Tokom trajanja Festivala, posjetioci i stanari Porto Montenegra će uživati u više nastupa različitih sastava u okviru serijala Luke umjetnosti, dok će jedan od umjetničkih vrhunaca ovogodišnjeg Festivala biti koncert Orkestra bez granica sa nazivom Berghain Inspiration. Pod dirigentskom palicom Premila Petrovića, Orkestar će u nedjelju, 28. jula, izvesti neobičan program inspirisan elektronskom muzikom na  bazenu Yacht kluba.