Pridružite se našem timu!

KotorArt Don Brankovi dani muzike traže nove saradnike na dvije pozicije!

Join_out_team_web.jpg

 

Prijave za pozicije projektnog menadžera/ke za potrebe pripreme i planiranja predstojećeg izdanja festivala, kao i menadžera/ke za komunikacije i marketing za potrebe evropskog projekta #synergy koji vodi naš tim u saradnji sa partnerskim festivalima iz regiona, otvorene su do 24. januara. Radujemo se povećanju tima!

MENADŽER/KA ZA KOMUNIKACIJE I MARKETING je kreativna i organizovana osoba, koja bi se pridružila našem timu kao dio projekta Kreativne Evrope #synergy i imala ključnu ulogu u promociji ovog projekta na nivou regiona i Evrope. Više detalja o ovoj poziciji i o načinu prijave možete pročitati ovdje.

PROJEKTNI MENADŽER/KA je odgovorna i posvećena osoba sa afinitetom prema umjetnosti, koja kao najvažniju odgovornost ima vođenje poverenih programa i procesa u okviru festivala KotorArt DBDM. Pozicija projektnog menadžera podrazumijeva blisku saradnju sa najužim članovima tima i uprave Festivala, sa fokusom na marketing i razvoj festivala. Više detalja o ovoj poziciji i načinu prijave možete pročitati ovdje.