U okviru Pjace od džeza, Grupa 3 sjutra na KotorArtu

Međunarodni festival KotorArt, u okviru serijala koncerata Pjace od džeza, organizuje koncert beogradskog kaver benda, Grupe 3. Grupu čine Ivan Propadović, vokal i gitara, Aleksa Matić, vokal i bubanj i Dejan Ipač, bas gitarista. Nastup je zakazan za nedjelju, 23. jul na Pjaci od muzeja u Starom gradu u Kotoru, sa početkom u 23h.

Grupa 3 svira svaku pjesmu kao da je njihova. Poznati su po pažljivo urađenim obradama najrazličitijih žanrova, od roka do džeza. Već trinaest godina samouvjereno vladaju klubovima u Srbiji. Imali su zapažene nastupe na većim scenama. Publiku na njihovim nastupima očekuje eksplozija enegrije sa bine.
 
Nadamo se dobrom provodu uz beogradski bend Grupa 3. Kao i na sve koncerte u okviru Pjace od džeza, ulaz je besplatan. Ovogodišnja Pjaca od džeza okuplja umjetnike različitog repertoara, od džeza, preko roka do world music. - istakli su iz PR službe festivala.
 
Međunarodni festival KotorArt održava se uz pokroviteljstvo UNESCO-a, Ministarstva kulture i medija i Opštine Kotor, podršku Evropske unije, kao i podršku značajnih sponzora i široke mreže partnera iz zemlje i inostranstva. Dodatne informacije o planiranim programima festivala mogu se pronaći na internet stranici Festivala www.kotor.art.